top of page

Kurs i presentationsteknik

Skräddarsydda kurser i  modern presentationsteknik

Konsten att tala inför en grupp och göra intresseväckande presentationer är ett fantastiskt kommunikationsverktyg. Du skapar en upplevelse, dialog, väcker känslor och är mitt i kommunikationens epicentrum - där du kan påverka, övertyga och inspirera andra.

De som tränar upp sin retoriska förmåga är vinnarna i det ständiga informationsrallyt runt oss. Vill du bli en av dem? Vill du bli ditt bästa jag när det är direktsändning och skarpt läge? Vill du Bli en STJÄRNA i projektorljuset?

Retorikutbildning för dig och din organisation

Alla färdigheter kräver kunskap och träning. Så även för att bli duktig på presentationsteknik och hålla övertygande och inspirerande föredrag med en stark och tydlig röd tråd. 

 

Öva upp dina retoriska färdigheter och ditt eget performance i en retorikkurs med den skicklige moderatorn, utbildaren och föreläsaren Johnny Sundin.

 

Utbildningen, som skräddarsys efter deltagarnas behov och förkunskaper, innefattar ett brett spektrum av viktiga parametrar. Du får öva dig på att skriva manus, bygga upp dramaturgin med hjälp av storytelling, att använda rösten på ett fängslande vis och att förstärka ditt budskap med hjälp av kroppsspråket. Du får även lära dig att hitta just ditt personliga anslag, att skapa bilder och inte minst  hur och vad du kan göra för att få med dig alla i din egen positiva energi.

"Johnny är en engagerad och inspirerande föreläsare så vi bokade in honom för att slipa våra egna presentationer i rampljuset här i Konserthuset. Vi varvade teori, tips och praktiska övningar och det var verkligen givande, underhållande och väl värda timmar. Förhoppningsvis är vi nu lite vassare. Jag kan starkt rekommendera Johnny Sundin som kursledare i presentationsteknik." - Rikard Gateau, konstnärlig verksamhetschef, Västmanlandsmusiken

bottom of page