top of page

Inspirerande talare, uppskattad trendspanare och motivationsföreläsare

Johnny Sundin – är trendspanaren och entreprenören med bakgrund inom media, mötesbransch, kommunikation, utbildning och inspirerande föreläsningar över hela världen. En inspirerande estradör som skapar både skratt och insikt med sin personliga presentationsteknik och visuella retorik.

Johnny Sundin driver företaget Tankefabriken i en av världens hetaste regioner när det gäller kreativitet och innovation – Stockholm. Hundratals företag och affärsnätverk i Europa har låtit sig inspireras av denna populära föreläsare som delar med sig av effektiva strategier för att kunna leva och verka med framtidens tankesätt - att allting är möjligt.

Johnny Sundin har en unik förmåga att paketera inspiration och kunskap i ett underhållande format. Resultatet är föreläsningar och trendspaningar som inte lämnar någon oberörd. När Johnny bokas som föredragshållare eller moderator till seminarium, kickoff eller konferens adderas ett stort värde för helhetsupplevelsen av eventet.

När organisationer som vill ligga steget före i digitalisering, marknadsföring och affärsutveckling måste göra snabba förändringar behöver de hjärnor som tränats i kreativt tänkande för att tillsammans skapa en kollektiv intelligens. Johnny gör det möjligt att komma åt den förmågan och inspirerar till att våga testa nya vägar – oavsett bransch eller verksamhetsområde. 

bottom of page