top of page

Föreläsning om framgångsrik presentationsteknik

Konsten att beröra och att marknadsföra sitt budskap med modern retorik

Vi har idag hur mycket digitaliserad information som helst – men hur gör man för att bli bäst när det är skarpt läge i att kommunicera analogt? Hur kan man bli riktigt bra på presentationsteknik?

 

I föreläsningen ”Bli en STJÄRNA i projektorljuset” delar Johnny Sundin med sig av kunskaper och erfarenheter från många år som professionell föreläsare och moderator. Ta del av välbeprövade tekniker och nya smarta verktyg för en framgångsrik och modern presentationsteknik.

 

Som deltagare får du värdefulla råd kring vad man bör göra – och inte göra på en scen under ett anförande. Hur inleder man bäst? Hur skapar man en starkare röd tråd? Hur kan man med hjälp av kroppsspråk, ögonkontakt och interaktivitet förstärka sitt budskap?

I denna inspirationsföreläsning får du nya insikter och kunskaper som du har stor nytta av i alla typer av situationer där du skall bygga relationer, informera, kommunicera och inspirera. Välkommen på en inspirerande och underhållande resa in i dramaturgins och den visuella retorikens förlovade land.

Produktblad  - Bli en STJÄRNA i projektorljuset

bottom of page