top of page
IMG_0359.PNG

Tillsammansgården

Att dela tid, närvaro och upplevelser är det finaste vi kan ge varandra. På den rymliga och hemtrevliga Tillsammansgården mitt på Österlen finns alla möjligheter att umgås, bo, grilla och plocka med sig fina sommarminnen hem igen. Med endast 3 km till havet - och med Bornholm och delar av horisonten synligt från tomten - så är det nära till de vidunderliga stränderna, gallerierna, matställena och oförglömliga upplevelserna.

Gården är privat men hyrs ut vid vissa tillfällen till pålitliga och varsamma sommargäster som vill bo stort och på en

2000 kvm härlig "ö" mitt i det vidsträckta åkerlandskapet.

 

Huvudbyggnaden är på 170+ kvm, med 4 sovrum, 3 toaletter (varav 2 med dusch), braskamin och ett stort härligt lantkök med mikro, ugn, kaffebryggare, kyl, frys och diskmaskin. Tvättmaskin och torktumlare finns i källaren för badhanddukar och annat som behöver tvättas under semestern. Gasolgrill och stor Weber kolgrill finns. På den stora altanen bredvid äppelträdet så avnjuter man den magiska solnedgången över sädesfälten till senaste timmen.

Lägenheten i stallet är på 60 kvm i två plan och med ett master bedroom, sängar i genomgångsrum och vardagsrum (med sängar) på nedre plan. Totalt 6 sängplatser. Dusch, diskmaskin, kaffebryggare, kyl och frys finns också.

 

Se bilder från Tillsammansgården (och fler på Stallet som kommer inom kort)

Huvudbyggnad

Stallet

IMG_0283.HEIC
IMG_0284.HEIC
IMG_1353.JPG
IMG_1350.JPG
IMG_1351.JPG
IMG_1355.JPG
IMG_1347.JPG
IMG_1359.JPG
1.jpg
bottom of page