top of page

Inspirerande föreläsning om lyckad förändring 

förändringsprocesser - arbetsglädje - motivation

I föreläsningen Framgångsnycklar för lyckad förändring bjuds på effektiva beteendestrategier och inspirerande insikter i hur man med enkel tankegymnastik kan bli mer mottaglig för förändringar - och samtidigt uppnå ökad arbetsglädje. Kreativa hjärnor och möjlighetsfokuserade tankar bildar tillsammans en snabbtänkt och välmående organisation med större konkurrensmässig kraft. I denna föreläsning ges konkreta tips på hur man med framgångsrika mindset kan skapa förändringslust och en positiv stämning på arbetsplatsen.

Boka inspirationsföreläsning och skapa motivation till förändringar

I en värld fylld av ständiga och snabba förändringar behöver företag och organisationer hjärnor med ett agilt och möjlighetsstyrt förhållningssätt som främsta kompetens. Den artificiella intelligensen knackar på dörren och vi gör bäst i att träna hjärnan för att hålla den i topptrim inför framtiden.

Johnny Sundin är en av de mest energifulla och underhållande föreläsarna idag - med en unik, humoristisk och tydligt visualiserande berättarstil. Med en bakgrund inom event, media, möten, projektledning och kommunikation delar han med sig av erfarenheter och kunskaper kring framgångsrika förändringsnycklar.

Johnny Sundin gav oss en mycket inspirerande föreläsning om hur man kan förhålla sig till förändringar. Han gör det på ett rappt, roligt och extremt fängslande sätt. Orden som sägs hamnar mitt i prick och ger alla en tankeställare att ta med sig vidare.

Annika Nyberg, VD Miljonlotteriet

Produktblad - Framgångsnycklar för lyckad förändring

bottom of page