top of page
Johnny2017juli-4 kopia.jpg

Briljera när du skall presentera!

Konsten att tala inför en grupp och göra intresseväckande presentationer är ett fantastiskt kommunikationsverktyg. Du skapar en upplevelse, dialog, väcker känslor och är mitt i kommunikationens epicentrum - där du kan påverka, övertyga och inspirera andra. En förmåga som är extra viktig att träna när du har många digitala möten - eller eibland t.o.m. hybridvarianter där du skall hålla två fokus samtidigt.

De som tränar upp sin retoriska förmåga är vinnarna i det ständiga informationsrallyt runt oss. Vill du bli en av dem? Vill du bli ditt bästa jag när det är direktsändning och skarpt läge? Vill du bli en stjärna både på skärmen och i projektorljuset?

Då skall du ta hjälp av talarcoachen och utbildaren Johnny Sundin som delar med sig av många års erfarenheter.

Som deltagare får du värdefulla råd kring vad man bör göra – och inte göra på en scen under ett anförande. Eller ett videomöte. Hur inleder man bäst? Hur skapar man en starkare röd tråd? Hur kan man med hjälp av kroppsspråk, ögonkontakt och interaktivitet förstärka sitt budskap? Du får nya insikter och kunskaper som du har stor nytta av i alla typer av situationer där du skall bygga relationer, informera, kommunicera och inspirera.

Och du får hjälpa att skap bilder och skapa diin egen visuella retorik.

Det här säger några av kunderna:

- Johnny Sundin gav oss en mycket inspirerande föreläsning om hur man kan förhålla sig till förändringar. Han gör det på ett rappt, roligt och extremt fängslande sätt. Orden som sägs hamnar mitt i prick och ger alla en tankeställare att ta med sig vidare.

-  Johnny är en engagerad och inspirerande föreläsare så vi bokade in honom för att slipa våra egna presentationer i rampljuset här i Konserthuset. Vi varvade teori, tips och praktiska övningar och det var verkligen givande, underhållande och väl värda timmar. Förhoppningsvis är vi nu lite vassare. Jag kan starkt rekommendera Johnny Sundin som kursledare i presentationsteknik.

 / Annika Nyberg - VD Miljonlotteriet

/ Rikard Gateau, konstnärlig verksamhetschef, Västmanlandsmusiken

bottom of page