top of page

Moderator, programledare, konferencier

Varje konferens, gala och möte är en direktsänd och unik möjlighet att förmedla ett budskap. För att skapa de allra bästa förutsättningarna är det klokt att anlita en rutinerad moderator.  Ni får då professionell hjälp att skapa ett tydligt och inspirerande upplägg med en röd tråd genom hela programmet.

 

Johnny Sundin är expert på att skapa uppskattade möten med starkt innehåll och god energi. Med hjälp av växelverkande kommunikation, smarta intervjuer, publikinteraktion - och inte minst sina varma och träffsäkra humor - hjälper Johnny Sundin er att skapa konferenser, seminarium och galor i världsklass.

Johnnys arbete börjar redan i konferensen planeringsfas, då han med sitt kunnande kan bidra med värdefulla tankar och idéer kring kärnbudskapets utformning. Ni kan även få hjälp att lägga upp körschemat, där allt från talarpresentationer, till bildflöden och prisutdelningar klaffar. Moderatorsuppdraget går också utmärkt att kombinera med någon av Johnnys inspirerande föreläsningar.

Det här säger några av kunderna:

- Johnny Sundin gav oss en mycket inspirerande föreläsning om hur man kan förhålla sig till förändringar. Han gör det på ett rappt, roligt och extremt fängslande sätt. Orden som sägs hamnar mitt i prick och ger alla en tankeställare att ta med sig vidare.

 / Annika Nyberg - VD Miljonlotteriet

- Johnny gav oss en kickstart med en inspirerande och rolig föreläsning om hur vi själva gör oss till det största hindret för förändring och utveckling när vi lätt faller in i våra invanda beteenden och mönster. Vi fick en kul och energirik start som öppnade våra sinnen.

/ Ingvar Johansson, Affärsstöd, Tyréns

bottom of page