top of page

Anlita en professionell moderator till nästa konferens

konferencier till alla typer av event - seminarium, konferens och gala

Varje konferens, gala och möte är en direktsänd och unik möjlighet att förmedla ett budskap. För att skapa de allra bästa förutsättningarna är det klokt att anlita en rutinerad moderator.  Ni får då professionell hjälp att skapa ett tydligt och inspirerande upplägg med en röd tråd genom hela programmet.

 

Johnny Sundin är expert på att skapa uppskattade möten med starkt innehåll och god energi. Med hjälp av växelverkande kommunikation, smarta intervjuer, publikinteraktion - och inte minst sina varma och träffsäkra humor - hjälper Johnny Sundin er att skapa konferenser, seminarium och galor i världsklass.

Johnnys arbete börjar redan i konferensen planeringsfas, då han med sitt kunnande kan bidra med värdefulla tankar och idéer kring kärnbudskapets utformning. Ni kan även få hjälp att lägga upp körschemat, där allt från talarpresentationer, till bildflöden och prisutdelningar klaffar. Moderatorsuppdraget går också utmärkt att kombinera med någon av Johnnys inspirerande föreläsningar.

Johnny skötte sitt uppdrag som moderator och föreläsare på vårt Toughbook Innovation Forum med bravur. Han såg till att den röda tråden hölls under dagen och bjöd på många tänkvärda och roliga inlägg. Otroligt proffsig genom hela processen från förberedelse till genomförande. Som arrangör kände jag mig i goda händer.

Ulrika Sturk, Field Marketing Manager, Panasonic Computer Products

Johnny Sundin har stor erfarenhet från många olika typer av moderatorsuppdrag och har genom åren synts på en mängd olika scener. Bland annat under VD-dagen och Stora Näringslivsdagen. Ta gärna del av fler  referenser här.

Produktblad - Inspirationsmoderator

bottom of page