top of page

Framtidsspaning föreläsning

omvärldsbevakning - trendspaningar - innovationer  

Välkommen på ​en tankeväckande resa in i våra framtida liv! I denna ständigt uppdaterade inspirationsföreläsning, tillika trendspaning, ger  Johnny Sundin en spännande inblick bland hisnande innovationer och kreativa lösningar i vår omvärld.

Trendspaningar och nytänk i ett universum av möjligheter!

I inspirationsföreläsningen Framtidsplaneten avhandlas de senaste trenderna och de nya mönstren som kommer vara avgörande för våra framtida beteenden, affärsmöjligheter och livsstilar. Tankar luftas om det som skrämmer, vilka möjligheter som finns, och hur man bättre kan förstå nulägesbilden. Den som ständigt förändras och uppdateras. 

Johnny Sundin är en inspirerande föreläsare och framtidsanalytiker som bjuder på spännande och underhållande trendspaningar kring hur vi bor, äter, lever, konsumerar och producerar i framtiden.

Johnny Sundin tänjde på gränserna i sin föreläsning som gick under namnet Framtidsplaneten.
90 fullspäckade minuter med Hyperloop in i framtiden, med frågeställningar som; är det verkligen möjligt? Det vet vi inte och det är själva poängen, träna dig själv med nya skills och var redo för en framtid så spännande och oförutsägbar.
Johnny inspirerade på hög nivå och lämnade efter sig en rad funderingar och tankar kring hur vi med en kreativ och föränderlig syn på framtiden faktiskt kan agera för att inte stanna kvar i det som snart är dåtid.

Kristina Cohn Linde - Vd, Marknadsföreningen i Göteborg

Produktblad - Framtidsplaneten

bottom of page